Hvad er den bedste dag... ...at besøge Europa-Park?

Europa-Park, Tysklands største forlystelsespark, blev grundlagt i 1975 af Roland Mack i Rust. Siden da har parken fortsat sin udvikling og er i dag et populært rejsemål for familier fra hele verden. Med et væld af spændende attraktioner, shows og temaområder tilbyder Europa-Park et væld af underholdningsmuligheder. Hvert år besøger millioner af mennesker parken, og alene i 2019 blev der talt over 5,7 millioner gæster. Besøgende kommer fra forskellige lande, hovedsageligt Tyskland, Frankrig, Schweiz og Holland.

På grund af Europa-Parks store popularitet er det sjældent, at man kan besøge parken uden lange køer og store menneskemængder. Men hvordan finder du det bedste tidspunkt at besøge Europa-Park? Vores kalender hjælper dig med at finde en tid, hvor parken er mindre overfyldt. I ferieperioder og på helligdage er der typisk størst anstormning. Brug derfor vores kalender til at finde en tid, hvor Europa-Park er mindre besøgt. På den måde kan du få optimalt udbytte af dit ophold og undgå lange ventetider.

Hvis du ikke er bundet af skoleferier, kan vores feriedensitetskalender hjælpe dig med at finde de bedste dage, hvor de valgte lande har færrest eller ingen regionale skoleferier eller helligdage. Og selv hvis du er bundet af ferieperioderne på grund af familie eller arbejde, kan du stadig finde de mindre overfyldte dage.

Indlæser kalender...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Impressum | Fortrolighedspolitik | datakilde: openholidaysapi.data (ODbL)