Ποια είναι η καλύτερη μέρα... ...για να επισκεφθείς το Europa-Park;

Το Europa-Park, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Γερμανίας, ιδρύθηκε το 1975 από τον Roland Mack στο Rust. Από τότε, έχει συνεχώς εξελιχθεί και σήμερα αποτελεί δημοφιλή προορισμό για οικογένειες από όλο τον κόσμο. Με ποικιλία συναρπαστικών ατρακτιον, παραστάσεων και περιοχών θεματικού ενδιαφέροντος, το Europa-Park προσφέρει πληθώρα επιλογών για ψυχαγωγία. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το πάρκο και μόνο το 2019 καταμετρήθηκαν πάνω από 5,7 εκατομμύρια επισκέπτες. Οι επισκέπτες προέρχονται από διάφορες χώρες, κυρίως από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ελβετία και τις Κάτω Χώρες.

Λόγω της μεγάλης δημοφιλίας του Europa-Park, είναι σπάνιο να επισκεφθείτε το πάρκο χωρίς μεγάλους χρόνους αναμονής και πλήθος κόσμου. Πώς μπορείτε να βρείτε την καλύτερη χρονική στιγμή για να επισκεφθείτε το Europa-Park; Ο ημερολόγιό μας σας βοηθά να βρείτε μια ημερομηνία με λιγότερο πλήθος επισκεπτών στο πάρκο. Κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων και των αργιών, η ζήτηση είναι συνήθως υψηλότερη. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το ημερολόγιό μας για να βρείτε μια περίοδο όπου το Europa-Park δεν είναι τόσο πολυσύχναστο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε την επίσκεψή σας και να αποφύγετε το μακρύ χρόνο αναμονής.

Εάν δεν είστε δεμένοι με τις σχολικές διακοπές, το ημερολόγιο μας για την πυκνότητα των διακοπών σας βοηθά να επιλέξετε τις καλύτερες ημέρες όπου δεν υπάρχουν ή υπάρχουν λίγες περιοχές με σχολικές διακοπές ή αργίες στις επιλεγμένες χώρες. Ακόμα και εάν είστε δεμένοι με τις περιόδους των διακοπών λόγω οικογένειας ή επαγγέλματος, μπορείτε να βρείτε ημέρες που δεν είναι τόσο πολυσύχναστες.

Φόρτωση ημερολογίου...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου | Πολιτική Απορρήτου | πηγή δεδομένων: openholidaysapi.data (ODbL)