Mikä on paras päivä... ...vierailla Europa-Parkissa?

Europa-Park, Euroopan suurin huvipuisto, perustettiin vuonna 1975 Rustissa Roland Mackin toimesta. Siitä lähtien se on jatkuvasti kehittynyt ja on tänään suosittu matkakohde perheille ympäri maailmaa. Europa-Park tarjoaa monia jännittäviä huvipuistolaitteita, esityksiä ja teemapuistoalueita. Vuosittain miljoonat ihmiset vierailevat puistossa ja pelkästään vuonna 2019 laskettiin yli 5,7 miljoonaa vierasta. Vierailijat tulevat eri maista, pääasiassa Saksasta, Ranskasta, Sveitsistä ja Alankomaista.

Europa-Parkin suuren suosion vuoksi on harvinaista päästä puistoon ilman pitkiä odotusaikoja ja suuria ihmismassoja. Mutta miten löytää paras aika vierailla Europa-Parkissa? Kalenterimme auttaa sinua löytämään päivän, jolloin puisto ei ole yhtä ruuhkainen. Lomakausina ja pyhäpäivinä on yleensä eniten ruuhkaa. Siksi kannattaa käyttää hyväksi kalenteriamme löytääksesi ajan, jolloin Europa-Parkissa on vähemmän vierailijoita. Näin voit nauttia vierailustasi täysillä ja välttää pitkiä odotusaikoja.

Jos et ole sidottu koululomakausiin, loma tiheyden kalenterimme auttaa sinua löytämään parhaat päivät, jolloin valituissa maissa ei ole tai on mahdollisimman vähän alueita koululomia tai pyhäpäiviä. Ja vaikka olisitkin perheesi tai työsi vuoksi sidottu lomakausiin, voit silti löytää vähemmän ruuhkautuneita päiviä.

Kalenterin lataaminen...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Oikeudellinen huomautus | Tietosuojakäytäntö | tietolähde: openholidaysapi.data (ODbL)