Koji je najbolji dan... ...za posjetiti Europa-Park?

Europa-Park, najveći zabavni park u Njemačkoj, osnovao je Roland Mack 1975. godine u mjestu Rust. Od tada se kontinuirano razvijao i danas je popularna destinacija za obitelji iz cijelog svijeta. Europa-Park nudi brojne uzbudljive atrakcije, predstave i tematske cjeline te osigurava bogat izbor zabavnih aktivnosti. Godišnje park posjeti milijuni ljudi, a samo u 2019. godini zabilježeno je preko 5,7 milijuna posjetitelja. Posjetitelji dolaze iz različitih zemalja, uglavnom iz Njemačke, Francuske, Švicarske i Nizozemske.

S obzirom na veliku popularnost Europa-Parka, rijetko je moguće posjetiti park bez dugih redova i gužvi. Kako pronaći najbolje vrijeme za posjet? Naš kalendar vam pomaže pronaći termin kada je park manje gužvan. Tijekom školskih praznika i blagdana najveća je gužva. Iskoristite naš kalendar kako biste pronašli vrijeme kada je Europa-Park manje posjećen. Na taj način možete maksimalno uživati u svom boravku i izbjeći duge redove.

Ako niste vezani uz školske praznike, naš kalendar gustoće praznika pomoći će vam odabrati najbolje dane kada u odabranim zemljama nema ili ima što manje regija s praznicima. Čak i ako ste vezani uz odmor zbog obitelji ili posla, možete otkriti dane koji nisu toliko pretrpani posjetiteljima.

Učitavanje kalendara...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Imprint | Politika privatnosti | izvor podataka: openholidaysapi.data (ODbL)