Mi a legjobb nap... ...hogy Európa-Park-t meglátogasd?

Az Europa-Park, Németország legnagyobb vidámparkja, Roland Mack által alapították 1975-ben Rustban. Azóta folyamatosan fejlődött, és ma egy népszerű úti cél a világ minden részéről érkező családok számára. Az Europa-Park számos izgalmas attrakcióval, show-val és tématerülettel rendelkezik, és rengeteg szórakozási lehetőséget kínál. Évente milliók látogatják a parkot, és csak 2019-ben több mint 5,7 millió vendéget regisztráltak. A látogatók különböző országokból érkeznek, főleg Németországból, Franciaországból, Svájcból és Hollandiából.

Az Europa-Park népszerűsége miatt ritkán lehet meglátogatni a parkot hosszú várakozási idők és nagy emberáradat nélkül. De hogyan találhatja meg a legjobb időpontot az Europa-Park látogatásához? Naptárunk segít Önnek megtalálni azt az időpontot, amikor a park kevésbé zsúfolt. Az ünnepi időszakokban és ünnepnapokon általában a legnagyobb a tömeg. Használja tehát naptárunkat annak érdekében, hogy olyan időpontot találjon, amikor kevesebb látogató van az Europa-Parkban. Így optimálisan élvezheti tartózkodását és elkerülheti a hosszú várakozási időket.

Ha nem vagy a iskolaszünetekhez kötve, akkor az ünnepi sűrűség naptárunk segítségével megtalálhatja a legjobb napokat azokban az országokban, ahol nincsenek vagy csak kevés helyen vannak iskolai szünetek vagy ünnepnapok. És még akkor is, ha a családjával vagy a munkájával kötött az iskolai szünetekhez, megtalálhatja a kevésbé zsúfolt napokat.

Naptár betöltése...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | adatforrás: openholidaysapi.data (ODbL)