Wat is de beste dag... ...om Europa-Park te bezoeken?

Europa-Park, een van de grootste attractieparken in Duitsland, werd opgericht in 1975 door Roland Mack in Rust. Sindsdien heeft het park zich voortdurend ontwikkeld en is het vandaag de dag een populaire bestemming voor gezinnen van over de hele wereld. Met een keur aan spannende attracties, shows en themagebieden biedt Europa-Park volop entertainment. Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen het park en alleen al in 2019 werden meer dan 5,7 miljoen gasten geteld. De bezoekers komen uit verschillende landen, voornamelijk uit Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Nederland.

Vanwege de enorme populariteit van Europa-Park komt het zelden voor dat u het park kunt bezoeken zonder lange wachttijden en grote mensenmassa's. Maar hoe vindt u het beste moment om Europa-Park te bezoeken? Onze kalender helpt u bij het vinden van een datum waarop het park minder druk is. Tijdens vakantieperiodes en feestdagen is het meestal het drukst. Gebruik daarom onze kalender om een moment te vinden waarop Europa-Park minder druk bezocht wordt. Op die manier kunt u optimaal genieten van uw verblijf en lange wachttijden vermijden.

Als u niet gebonden bent aan schoolvakanties, helpt onze kalender met vakantiedichtheid u bij het kiezen van de beste dagen waarop in de geselecteerde landen weinig of geen regio's schoolvakanties of feestdagen hebben. Zelfs als u gebonden bent aan vakantieperiodes vanwege familie of werk, kunt u op deze manier de minder drukke dagen ontdekken.

Kalender wordt geladen...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Colofon | Privacybeleid | gegevensbron: openholidaysapi.data (ODbL)