Hvilken er den beste dagen... ...å besøke Europa-Park?

Europa-Park er Tysklands største fornøyelsespark, grunnlagt av Roland Mack i 1975 i Rust. Siden den gang har den kontinuerlig utviklet seg og er i dag et populært reisemål for familier fra hele verden. Med et bredt utvalg av spennende attraksjoner, show og tematiserte områder, tilbyr Europa-Park en mengde underholdningsmuligheter. Hvert år besøker millioner av mennesker parken, og bare i 2019 ble det registrert over 5,7 millioner gjester. Besøkende kommer fra ulike land, hovedsakelig fra Tyskland, Frankrike, Sveits og Nederland.

På grunn av Europa-Parks store popularitet er det sjelden man kan besøke parken uten lange ventetider og store folkemengder. Men hvordan finner du den beste tiden å besøke Europa-Park på? Vår kalender hjelper deg med å finne en tid der parken er mindre overfylt. I ferieperioder og på helligdager er pågangen vanligvis størst. Bruk derfor kalenderen vår til å finne en tid der Europa-Park er mindre besøkt. På den måten kan du nyte oppholdet ditt optimalt og unngå lange ventetider.

Hvis du ikke er bundet av skoleferier, kan vår ferie-tetthetskalender hjelpe deg med å finne de beste dagene der de valgte landene har færrest eller ingen regioner med skoleferier eller helligdager. Og selv om du er bundet av ferieperiodene på grunn av familie eller arbeid, kan du fortsatt finne ut hvilke dager som er litt mindre overfylte.

Laster kalenderen...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Avtrykk | Retningslinjer for personvern | datakilde: openholidaysapi.data (ODbL)