Care este cea mai bună zi... ...pentru a vizita Europa-Park?

Europa-Park, cel mai mare parc de distracții din Germania, a fost fondat în anul 1975 de către Roland Mack în Rust. De atunci, acesta s-a dezvoltat constant și astăzi reprezintă o destinație populară pentru familii din întreaga lume. Cu o varietate de atracții palpitante, spectacole și zone tematice, Europa-Park oferă o multitudine de opțiuni de distracție. Anual, milioane de oameni vizitează parc și doar în anul 2019 s-au înregistrat peste 5,7 milioane de oaspeți. Vizitatorii provin din diferite țări, în special din Germania, Franța, Elveția și Olanda.

Datorită popularității mari a Europa-Park, este rar să vizitați parc fără a întâmpina timpi de așteptare lungi și mulțimi mari de oameni. Dar cum puteți găsi cel mai bun moment pentru a vizita Europa-Park? Calendarul nostru vă ajută să identificați o dată în care parc este mai puțin aglomerat. În timpul perioadelor de vacanță și în zilele de sărbătoare, aglomerația este cel mai mare. Utilizați deci calendarul nostru pentru a găsi o perioadă în care Europa-Park este mai puțin vizitat. Astfel, vă puteți bucura la maxim de șederea voastră și evitați timpii de așteptare lungi.

Dacă nu sunteti legati de vacanțele școlare, calendarul nostru de densitate a vacanțelor vă ajută să găsiți cele mai bune zile în care în țările selectate nu există vacanțe școlare sau sărbători în cât mai puține regiuni. Și chiar dacă sunteți restricționați de vacanțele școlare datorate familiei sau locului de muncă, puteți găsi astfel zilele mai puțin aglomerate.

Incarc calendarul...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Imprima | Politica de Confidențialitate | sursă de date: openholidaysapi.data (ODbL)