Kateri je najboljši dan... ...za obisk Europa-Park?

Europa-Park, največji zabaviščni park v Nemčiji, je bil ustanovljen leta 1975 v Rustu s strani Rolanda Macka. Od takrat se je park nenehno razvijal in je danes priljubljena destinacija za družine z vsega sveta. Z raznoliko ponudbo razburljivih atrakcij, predstav in tematskih območij ponuja Europa-Park številne možnosti za zabavo. Letno ga obiščejo milijoni ljudi, samo leta 2019 pa je bilo zabeleženih več kot 5,7 milijona gostov. Obiskovalci prihajajo iz različnih držav, predvsem iz Nemčije, Francije, Švice in Nizozemske.

Zaradi velike priljubljenosti Europa-Parka je redko, da bi obiskali park brez dolgih čakalnih vrst in množic ljudi. Toda kako najti najboljši čas za obisk Europa-Parka? Naš koledar vam bo pomagal najti termin, ko je park manj obljuden. Med počitniškimi časi in prazniki je navadno največ obiskovalcev. Zato uporabite naš koledar, da najdete čas, ko je Europa-Park manj obiskan. Tako boste lahko optimalno uživali v vašem obisku in se izognili dolgim čakalnim vrstam.

Če niste vezani na šolske počitnice, vam bo naš koledar gostote počitnic pomagal najti najboljše dni, ko v izbranih državah ni ali je čim manj regij z šolskimi počitnicami ali prazniki. Tudi če ste zaradi družine ali dela vezani na počitniški čas, boste lahko izvedeli, kdaj so manj obljudeni dnevi.

Nalaganje koledarja...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | vir podatkov: openholidaysapi.data (ODbL)