Vilken är den bästa dagen... ...att besöka Europa-Park?

Europa-Park, även känd som Europas största nöjespark, grundades år 1975 av Roland Mack i Rust. Sedan dess har parken kontinuerligt utvecklats och är idag en populär destination för familjer från hela världen. Med ett brett utbud av spännande attraktioner, shower och tematiska områden erbjuder Europa-Park en mängd underhållningsmöjligheter. Varje år besöks parken av miljontals människor och bara under 2019 räknades över 5,7 miljoner besökare. Besökarna kommer från olika länder, främst Tyskland, Frankrike, Schweiz och Nederländerna.

På grund av Europa-Parks popularitet är det sällan möjligt att besöka parken utan långa väntetider och stora människomassor. Men hur hittar man bästa tidpunkten att besöka Europa-Park? Vår kalender hjälper dig att hitta en tid när parken är mindre trång. Under semestertider och helgdagar är trängseln vanligtvis som störst. Använd därför vår kalender för att hitta en tid då Europa-Park är mindre besökt. På så sätt kan du njuta optimalt av din vistelse och undvika långa väntetider.

Om du inte är bunden till skolloven kan vår feriedensitetskalender hjälpa dig att hitta de bästa dagarna då det inte är några eller så få som möjligt regioner i de valda länderna som har skollov eller helgdagar. Och även om du är bunden till semestertider på grund av familj eller jobb, kan du använda kalendern för att hitta dagarna som inte är lika trångt.

Laddar kalender...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Rättsligt meddelande | Sekretesspolicy | datakälla: openholidaysapi.data (ODbL)