Koji je najbolji dan... ...za posjetiti London?

London, glavni grad Ujedinjenog Kraljevstva, ima bogatu povijest i kulturu koja se proteže kroz stoljeća. Sa svojom ikoničnom arhitekturom, kao što su Big Ben, Buckinghamska palača i Tower Bridge, London je jedno od najposjećenijih turističkih odredišta na svijetu. Svakog godišnje London posjeti milijune turista koji dolaze iz svih dijelova svijeta. Posebno je popularan među turistima iz Europskih zemalja kao što su Francuska, Njemačka i Španjolska.

Naš kalendar vam omogućava da vizualizirate gustoću praznika u Londonu i odaberete najbolje vrijeme za posjet. Kalendar vam pomaže izbjeći najprometnije dane kad su školski praznici ili blagdani. Na taj način možete maksimalno uživati u svojem posjetu Londonu i izbjeći gužve.

Bilo da putujete iz poslovnih ili obiteljskih razloga, naš kalendar vam pomaže da pronađete dane kada je manje vjerojatno da će biti školskih praznika ili drugih velikih događanja. Planiranje vašeg posjeta na temelju gustoće praznika omogućava vam da iskoristite svoje vrijeme u Londonu na najbolji mogući način.

Učitavanje kalendara...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Imprint | Politika privatnosti | izvor podataka: openholidaysapi.data (ODbL)