Wat is de beste dag... ...om London te bezoeken?

Londen, de bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, is een stad met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Van de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Tower Bridge en Buckingham Palace tot de diverse musea, theaters en winkelstraten, er is altijd wel iets te beleven in Londen.

Jaarlijks trekt de stad miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Veel toeristen komen voornamelijk uit landen zoals de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Londen is niet alleen populair bij toeristen, maar ook een belangrijk economisch en cultureel centrum.

Als u van plan bent om Londen te bezoeken, is het handig om op de hoogte te zijn van de drukte in de stad. Onze kalender biedt een visuele weergave van de dichtheid van openbare en schoolvakanties in geselecteerde landen. Hiermee kunt u de drukste periodes vermijden en uw bezoek zo optimaal mogelijk plannen.

Of u nu wilt genieten van de bezienswaardigheden, cultuur wilt opsnuiven of wilt winkelen in Londen, onze kalender helpt u bij het vinden van de beste tijd om de stad te bezoeken. Vermijd drukke periodes en geniet van een ontspannen verblijf in deze bruisende metropool.

Kalender wordt geladen...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Colofon | Privacybeleid | gegevensbron: openholidaysapi.data (ODbL)