Hvilken er den beste dagen... ...å besøke London?

London, hovedstaden i Storbritannia, er en av verdens mest populære reisemål. Byen har en rik historie som strekker seg tilbake til romertiden og har vært et maktsenter gjennom århundrer. I dag er London kjent for sin kulturelle mangfoldighet, ikoniske landemerker som Big Ben og Tower Bridge, og verdensklasse museer som British Museum og National Gallery.

Hvert år tiltrekker London millioner av besøkende fra hele verden. Turister kommer hovedsakelig fra land som USA, Frankrike, Tyskland og Kina. Byen har også et stort antall innbyggere fra ulike kulturer og nasjonaliteter, noe som gjenspeiles i det varierte mat- og underholdningstilbudet.

Når det gjelder skoleferier og helligdager kan London være travel, spesielt i perioder som påske og sommerferien. Hvis du ønsker å unngå store menneskemengder og lange ventetider, kan vår kalender hjelpe deg med å finne de beste tidspunktene å besøke London. Du kan planlegge turen din for å dra nytte av perioder med færre turister og dermed optimalisere opplevelsen din i byen.

Bruk vår kalender for å planlegge ferien din i London og se oversikten over tettheten av skoleferier og helligdager for utvalgte land.

Laster kalenderen...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Avtrykk | Retningslinjer for personvern | datakilde: openholidaysapi.data (ODbL)