Vilken är den bästa dagen... ...att besöka London?

London, huvudstaden i Storbritannien, är en av världens mest populära turistdestinationer. Staden har en rik historia som sträcker sig tillbaka till romartiden och har sedan dess utvecklats till en global metropol. Varje år besöks London av miljontals människor från hela världen, och det finns en mångfald av sevärdheter och aktiviteter att uppleva.

En av de mest kända platserna i London är Buckingham Palace, som är den officiella residensen för den brittiska monarken. Andra populära sevärdheter inkluderar Tower of London, Tower Bridge, Big Ben och British Museum. London erbjuder också ett brett utbud av teatrar, shoppingområden och restauranger.

För att hitta den bästa tiden att besöka London och undvika stora folkmassor kan vår kalender vara till hjälp. Den visualiserar densiteten av allmänna och skollovsdagar för utvalda länder, och hjälper dig att planera ditt besök på ett sätt som minimerar väntetider och trängsel. Oavsett om du är bunden till skollovetider eller inte, kan kalendern hjälpa dig att hitta de dagar då det förväntas vara färre människor i London. På så sätt kan du njuta av ditt besök till fullo och undvika onödig väntan.

Laddar kalender...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Rättsligt meddelande | Sekretesspolicy | datakälla: openholidaysapi.data (ODbL)