Ποια είναι η καλύτερη μέρα... ...για να επισκεφθείς το Phantasialand;

Το Phantasialand είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς θεματικούς πάρκους στη Γερμανία. Ιδρύθηκε από τον Gottlieb Löffelhardt το 1967 και από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αξιοθέατα της περιοχής. Το Phantasialand προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικές ατραξιόν, θεατρικά θέματα και εκπληκτικά θεματικά περιβάλλοντα. Ετησίως, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το πάρκο και μόνο το 2019 μετρήθηκαν περισσότεροι από 1,9 εκατομμύρια επισκέπτες. Οι επισκέπτες προέρχονται από διάφορες χώρες, κυρίως από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ελβετία και τις Κάτω Χώρες.

Λόγω της μεγάλης δημοφιλίας του Phantasialand, είναι σπάνιο να επισκεφθείτε το πάρκο χωρίς μεγάλους χρόνους αναμονής και πλήθη ανθρώπων. Πώς όμως μπορείτε να βρείτε την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Phantasialand; Η ημερολόγιό μας σας βοηθά να εντοπίσετε ένα χρονικό σημείο όπου το πάρκο δεν είναι τόσο πολυσύχναστο. Κατά τη διάρκεια των διακοπών και των αργιών, οι επισκέπτες είναι συνήθως περισσότεροι. Χρησιμοποιήστε το ημερολόγιό μας για να βρείτε μια χρονική στιγμή όπου το Phantasialand δεν είναι τόσο πολυσύχναστο. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία σας και να αποφύγετε τα μεγάλα χρονικά διαστήματα αναμονής.

Εάν δεν είστε δεμένοι με τις σχολικές διακοπές, το ημερολόγιο πυκνότητας εορτών μας σας βοηθά να επιλέξετε τις καλύτερες ημέρες όπου στις επιλεγμένες χώρες δεν υπάρχουν ή υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες περιοχές με σχολικές διακοπές ή αργίες. Ακόμη και αν είστε δεμένοι με τις διακοπές, μπορείτε να βρείτε τις ημέρες που δεν είναι τόσο πολυσύχναστες.

Φόρτωση ημερολογίου...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου | Πολιτική Απορρήτου | πηγή δεδομένων: openholidaysapi.data (ODbL)