Mikä on paras päivä... ...vierailla Phantasialandssa?

Phantasialand on Saksan Brühlissä sijaitseva huvipuisto, jonka perusti Gottlieb Löffelhardt vuonna 1967. Siitä lähtien huvipuisto on kasvanut ja kehittynyt, ja se on nykyään suosittu matkailukohde perheille ympäri maailman. Phantasialand tarjoaa laajan valikoiman jännittäviä nähtävyyksiä, esityksiä ja teemamaailmoja, jotka takaavat viihdyttävän kokemuksen. Vuosittain huvipuistoa vierailee miljoonia ihmisiä, ja pelkästään vuonna 2019 laskettiin yli 1,9 miljoonaa vierailijaa. Vieraat tulevat eri maista, pääasiassa Saksasta, Ranskasta, Sveitsistä ja Alankomaista.

Phantasialandin suosion takia on harvinaista, että huvipuistoon voi päästä ilman pitkiä jonotusaikoja ja suuria ihmismassoja. Mutta miten löydät parhaan ajankohdan vierailla Phantasialandissa? Kalenterimme auttaa sinua löytämään ajankohdan, jolloin huvipuisto on vähemmän ruuhkainen. Loma-aikoina ja juhlapyhinä kävijämäärä on yleensä korkeimmillaan. Käytä siis kalenteriamme löytääksesi ajan, jolloin Phantasialandissa on vähemmän vierailijoita. Näin voit nauttia vierailustasi parhaalla mahdollisella tavalla ja välttää pitkät jonotukset.

Jos et ole sidottu koululomakausiin, loma-ajankohdista riippumatta, loma-tiheyskalenterimme auttaa sinua valitsemaan parhaat päivät, jolloin valituissa maissa ei ole tai on mahdollisimman vähän alueita, joilla on koululomaa tai juhlapäiviä. Ja vaikka olisitkin sidottuna loma-aikoihin perheesi tai työsi takia, voit silti etsiä päiviä, jolloin huvipuisto ei ole aivan niin täynnä.

Kalenterin lataaminen...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Oikeudellinen huomautus | Tietosuojakäytäntö | tietolähde: openholidaysapi.data (ODbL)