Mi a legjobb nap... ...hogy Phantasialand-t meglátogasd?

A Phantasialand, mely Németországban található, ismert kikapcsolódási lehetőség családok számára. A parkot 1967-ben nyitották meg, és azóta folyamatosan fejlődött, s ma már világszerte népszerű úti céllá vált. A parkban számtalan izgalmas attrakció, show és tematikus terület várja a látogatókat, melyek széles választékban kínálnak szórakozási lehetőséget. Évente milliók veszik igénybe a park szolgáltatásait, és csak 2019-ben több, mint 1,9 millió vendéget fogadtak. A látogatók különböző országokból érkeznek, főként Németországból, Franciaországból, Svájcból és Hollandiából.

A Phantasialand népszerűsége miatt ritkán lehet a parkot hosszú várakozások vagy nagy tömeg nélkül látogatni. De hogyan találhatja meg a legjobb időpontot a Phantasialand látogatására? Segítünk Önnek ebben a naptárunkkal, amelyen láthatja a park kevésbé zsúfolt időszakait. Általában a nyári és a téli szünetek, valamint a ünnepnapok idején a legnagyobb forgalomra lehet számítani. Használja naptárunkat, hogy olyan időpontot találjon, amikor kevesebb látogató van a Phantasialand-ban. Így optimálisan élvezheti a tartózkodást anélkül, hogy hosszú várakozási időkre lenne szüksége.

Ha nem tudja kötött időpontban látogatni a parkot, akkor a szabadságok sűrűségét ábrázoló naptárunk segít kiválasztani azokat a napokat, amikor az adott országokban kevés vagy egyáltalán nincs iskolai szünet vagy ünnepnap. Sőt, ha a család vagy a munkahely miatt kötött a nyaralás ideje, akkor is megtalálhatja a kevésbé zsúfolt napokat.

Naptár betöltése...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | adatforrás: openholidaysapi.data (ODbL)