Wat is de beste dag... ...om Phantasialand te bezoeken?

Phantasialand is een van de bekendste attractieparken in Duitsland. Het park werd geopend in 1967 en is sindsdien uitgegroeid tot een populaire bestemming voor zowel binnenlandse als internationale bezoekers. Met zijn spannende attracties, shows en themagebieden biedt Phantasialand een uitgebreid scala aan entertainmentopties voor het hele gezin. Jaarlijks trekken miljoenen mensen naar het park, waarvan veel uit Duitsland, Nederland, België en andere omliggende landen.

Vanwege de populariteit van Phantasialand is het vaak druk en kunnen er lange wachttijden zijn. Maar hoe vind je het beste moment om Phantasialand te bezoeken? Onze kalender kan u helpen om een datum te kiezen waarop het park minder druk is. Tijdens vakantieperiodes en op feestdagen is het meestal het drukst. Gebruik daarom onze kalender om een datum te vinden waarop Phantasialand minder bezoekers heeft. Op die manier kunt u optimaal genieten van uw bezoek en lange wachttijden vermijden.

Als u niet gebonden bent aan schoolvakanties, kan onze kalender u helpen om dagen te vinden waarop geselecteerde landen zo min mogelijk regio's hebben met schoolvakanties of feestdagen. Zelfs als u wel gebonden bent aan vakantieperiodes, kunt u op deze manier de minder drukke dagen ontdekken. Geniet van een geweldige dag in Phantasialand zonder de grote drukte!

Kalender wordt geladen...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Colofon | Privacybeleid | gegevensbron: openholidaysapi.data (ODbL)