Hvilken er den beste dagen... ...å besøke Phantasialand?

Phantasialand er en populær fornøyelsespark i Brühl, Tyskland. Parken ble etablert i 1967 og har siden den gang blitt en av de mest besøkte attraksjonene i landet. Med et bredt utvalg av spennende attraksjoner, show og tematiserte områder, tilbyr Phantasialand en fantastisk opplevelse for hele familien. Hvert år tiltrekker parken millioner av besøkende fra forskjellige land, og den har blitt et favorittreisemål for mange.

På grunn av populariteten til Phantasialand er det vanligvis stor pågang og ventetid. Men hvordan kan du finne den beste tidspunktet å besøke parken på? Vår kalender kan hjelpe deg med å finne ut hvilke dager som er mindre overfylte. I løpet av ferieperiodene og på helligdager er det ofte størst pågang. Ved å bruke vår kalender kan du finne en dag hvor Phantasialand er mindre besøkt. Dette vil gi deg muligheten til å nyte oppholdet og unngå lange køer.

Hvis du ikke er bundet av skoleferier, kan vår feriedensity-kalender hjelpe deg med å finne de beste dagene hvor det er færrest regioner med skoleferier eller helligdager i de valgte landene. Og selv om du er bundet av ferieperioder på grunn av familie eller jobb, kan du fortsatt finne de litt mindre overfylte dagene ved hjelp av kalenderen vår.

Laster kalenderen...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Avtrykk | Retningslinjer for personvern | datakilde: openholidaysapi.data (ODbL)