Care este cea mai bună zi... ...pentru a vizita Phantasialand?

Phantasialand, unul dintre cele mai mari parcuri de distracție din Germania, a fost fondat în anul 1967 în Brühl. De atunci, parcul s-a dezvoltat constant și astăzi este o destinație populară pentru familii din întreaga lume. Cu o varietate de atracții palpitante, spectacole și zone tematice, Phantasialand oferă o mulțime de opțiuni de divertisment. Anual, milioane de oameni vizitează parcul, iar numai în anul 2019 s-au înregistrat peste 1,9 milioane de vizitatori. Vizitatorii provin din diferite țări, cu precădere din Germania, Olanda, Belgia și Marea Britanie.

Datorită popularității sale, este rar să găsiți Parcul Phantasialand fără timp de așteptare lung și mulțime aglomerată. Dar cum găsiți momentul potrivit pentru a vizita Phantasialand? Calendarul nostru vă ajută să găsiți o dată în care parcul nu este prea aglomerat. În perioada vacanțelor și a sărbătorilor, fluxul de vizitatori este cel mai eleavat. Utilizați calendarul nostru pentru a găsi o perioadă în care Phantasialandul nu este atât de aglomerat. Astfel, vă puteți bucura de șederea dumneavoastră la maxim și puteți evita timpul petrecut în așteptare.

Dacă nu sunteți restricționat de vacanțele școlare, calendarul nostru de densitate a vacanțelor vă ajută să găsiți cele mai bune zile în care nu există sau există cât mai puține regiuni cu vacanțe școlare sau sărbători în țările selectate. Și chiar dacă sunteți restricționat de perioadele de vacanță din cauza familiei sau a muncii, puteți identifica astfel zilele mai puțin aglomerate.

Incarc calendarul...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Imprima | Politica de Confidențialitate | sursă de date: openholidaysapi.data (ODbL)