Kateri je najboljši dan... ...za obisk Phantasialand?

Phantasialand, ena največjih zabaviščnih parkov v Nemčiji, se nahaja v mestu Brühl. Park je bil ustanovljen leta 1967 in od takrat naprej nenehno razvija ter privablja obiskovalce iz vsega sveta. Ponuja številne razburljive atrakcije, predstave in tematske dežele, kar zagotavlja obilo zabave za vsakogar. Vsako leto park obišče na milijone ljudi, leta 2019 pa so zabeležili več kot 1,9 milijona gostov. Obiskovalci prihajajo iz različnih držav, največ iz Nemčije, Nizozemske, Belgije in Francije.

Ker je Prantasialand izjemno priljubljen, je redko možno obiskati park brez dolgih čakalnih vrst in velike gneče. Kako najti najboljši čas za obisk? Naš koledar vam bo pomagal najti termin, ko je park manj obiskan. Med počitniškimi obdobji in prazniki je navadno največja gneča. Uporabite naš koledar, da poiščete čas, ko je Prantasialand manj obiskan. Tako boste lahko optimalno uživali v svojem obisku in se izognili dolgim čakalnim vrstam.

Če niste vezani na šolske počitnice, vam bo naš koledar gostote počitnic pomagal najti najboljše dni, ko v izbranih državah ni ali je čim manj regij s šolskimi počitnicami ali prazniki. In tudi če ste vezani na počitniška obdobja zaradi družine ali dela, lahko še vedno poiščete manj prenaseljene dni.

Nalaganje koledarja...

{{ month.label }}

{{ day }}
{{ week.calendarWeek }} {{ day ? day?.dayNumber : ' ' }}

Pravno obvestilo | Politika zasebnosti | vir podatkov: openholidaysapi.data (ODbL)